Werken bij Boval

Werken bij Boval

Werken bij Boval

Werken bij Boval betekent onderdeel uitmaken van een team van specialisten in verzekeringen, bedrijfsondersteuning, (juridische) advisering, certificeringen, leasing en verzuimmanagement. Met diverse werkmaatschappijen zijn wij actief op het brede gebied van financiële diensten. Ook geven wij voorlichting en advies op sociaal-juridisch, sociaal-economisch en HRM terrein.

Boval is in 1964 door de Bond van loonbedrijven voor agrarisch- en grondverzetwerk Holland Utrecht Flevoland opgericht. Boval was aanvankelijk het administratie- en assurantiekantoor van de leden van de brancheorganisatie. Inmiddels is de sectorale belangenbehartiging beëindigd en richt Boval zich op bedrijven binnen geheel Nederland.

Solliciteer nu!

De Boval Groep is een sterk groeiende organisatie, daarom zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. Bent u op zoek naar een uitdagende functie en beschikt u over ervaring en diploma’s in het verzekeringsvak, schroom dan niet om contact met ons te zoeken. U kunt uw CV en motivatiebrief eenvoudig en snel opsturen via ons sollicitatieformulier.

Werken bij Boval?

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Hebben wij op dit moment geen passende vacature, maar bent u wel enthousiast om te werken bij Boval? Stuur dan een open sollicitatie via ons sollicitatieformulier.

Onze HR-afdeling staat u graag te woord via het telefoonnummer 023 – 520 10 30.