Werken bij Boval

Werken bij Boval

Werken bij Boval

Werken bij Boval betekent onderdeel uitmaken van een team van specialisten in verzekeringen, bedrijfsondersteuning, (juridische) advisering, certificeringen, leasing en verzuimmanagement. Met diverse werkmaatschappijen zijn wij actief op het brede gebied van financiële diensten. Ook geven wij voorlichting en advies op sociaal-juridisch, sociaal-economisch en HRM terrein.

Boval is in 1964 door de Bond van loonbedrijven voor agrarisch- en grondverzetwerk Holland Utrecht Flevoland opgericht. Boval was aanvankelijk het administratie- en assurantiekantoor van de leden van de brancheorganisatie. Inmiddels is de sectorale belangenbehartiging beëindigd en richt Boval zich op bedrijven binnen geheel Nederland.

Solliciteer nu!

De Boval Groep is een sterk groeiende organisatie, daarom zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. Bent u op zoek naar een uitdagende functie en beschikt u over ervaring en diploma’s in het verzekeringsvak, schroom dan niet om contact met ons te zoeken. U kunt uw CV en motivatiebrief eenvoudig en snel opsturen via ons sollicitatieformulier.

Werken bij Boval?

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Hebben wij op dit moment geen passende vacature, maar bent u wel enthousiast om te werken bij Boval? Stuur dan een open sollicitatie via ons sollicitatieformulier.

Onze HR-afdeling staat u graag te woord via het telefoonnummer 023 – 520 10 30.

Stage lopen bij Boval?

Wij hechten veel waarde aan duurzaam- en toekomstgericht ondernemen en stimuleren dan ook het opleiden en ontwikkelen van mensen alsmede kennisdeling. Het is ook niet voor niets dat er meerdere stagiairs na hun stage als medewerker bij Boval aan de slag zijn gegaan.

Wij denken mee met stagiairs van allerlei opleidingen en niveaus. Of je nu een MBO-, HBO-, of universitaire student bent, Boval vindt het belangrijk dat iedere student praktijkervaring kan opdoen. Uiteraard is Boval een erkend leerbedrijf.

Zoek jij een stage op het gebied van verzekeringen, administratie, marketing & communicatie of ICT? Neem gerust contact met ons op. Stuur ons een e-mail met jouw motivatie en opdracht. Wij nemen daarna spoedig contact met je op.