Werken bij Boval

Samen bouwen aan een mooie toekomst bij Boval

Carrière maken bij Boval

De Boval Groep bestaat uit specialisten in verzekeringen, bedrijfsondersteuning, (juridische) advisering, certificeringen, leasing en verzuimmanagement. Met diverse werkmaatschappijen zijn wij actief op het brede gebied van financiële diensten. Ook geven wij voorlichting en advies op sociaal-juridisch, sociaal-economisch en HRM terrein.

Boval is in 1964 door de Bond van loonbedrijven voor agrarisch- en grondverzetwerk Holland Utrecht Flevoland opgericht. Boval was aanvankelijk het administratie- en assurantiekantoor van de leden van de brancheorganisatie. Inmiddels is de sectorale belangenbehartiging beëindigd en richt Boval zich op bedrijven binnen geheel Nederland.

Solliciteer nu!

Bent u op zoek naar een uitdagende functie en beschikt u over ervaring en diploma’s in het verzekeringsvak, schroom dan niet om contact met ons te zoeken. U kunt uw CV en motivatiebrief eenvoudig en snel opsturen via ons sollicitatieformulier.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339