Kostbaarhedenverzekering

Voor het verzekeren van al uw persoonlijke onderdelen

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u veel kostbare spullen, zoals kunst, antiek of sieraden en wilt u die graag goed verzekerd hebben? U zult wel denken dat u voldoende verzekerd bent met een inboedelverzekering. Waardevolle spullen worden gedekt in de inboedelverzekering, maar tot een maximum bedrag. Wanneer u in het bezit bent van kostbaarheden met grote waarden, is het verstandig om naast uw inboedelverzekering een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd bent.

De dekking van een kostbaarhedenverzekering

Een kostbaarhedenverzekering dekt schade, verlies of diefstal, eventuele expertisekosten en bereddingskosten aan uw kostbaarheden. Te denken valt aan juwelen, kunst, sieraden en andere collecties, verzamelingen en andere kostbare zaken. Ook zijn uw kostbaarheden met deze verzekering buitenhuis verzekerd. Omdat uw kostbaarheden een bijzondere waarden hebben, is een deze verzekering bijna altijd maatwerk.

Uw voordelen

  • Uw waardevolle bezittingen zijn zowel binnen- als buitenhuis verzekerd tegen beschadiging, ongeacht de oorzaak. Ook geheel of gedeeltelijk verlies en diefstal zijn gedekt.

Ons advies is om uw kostbaarhedenverzekering en inboedelverzekering onder dezelfde maatschappij onder te brengen. Op deze manier voorkomt u eventuele verwarring over welke verzekering men moet aanspreken.

Belangrijke informatie

Meer informatie over de Inboedelverzekering leest u in de productwijzer inboedelverzekering.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen