Loonwerkers AOV

Collectieve ongevallenverzekering

Collectieve ongevallenverzekering

In welke branche uw bedrijf ook actief is, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een collectieve ongevallenverzekering verzekert u uw werknemers (of de nabestaanden) van een uitkering als zij door een ongeval blijvend invalide worden of overlijden. Of u dit nu wegens CAO-eisen doet of uit eigen overwegingen.

Collectieve ongevallenverzekering verplicht of niet?

Een arbeidsongevallenverzekering voor uw werknemers is in beginsel niet verplicht. Het is wel mogelijk dat een CAO de ongevallenverzekering verplicht opneemt als arbeidsvoorwaarde. Werkgevers sluiten vaak ook buiten zulke CAO’s een ongevallenverzekering af omdat ze de verzekering als goede extra arbeidsvoorwaarde zien om werknemers aan zich te binden. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij u verzekeringen op maat. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat Boval voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen