Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Wanneer u een nieuwe werknemer aanneemt, komt u direct met tal van onderwerpen in aanraking die geregeld moeten worden in een arbeidsovereenkomst. Onze juristen staan klaar om uw vragen te beantwoorden en geven advies over de arbeidsovereenkomst en het arbeidsrecht. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • De proeftijd
  • Het soort dienstverband (tijdelijk of voor onbepaalde tijd)
  • Eventuele verlengingsmogelijkheden
  • Scholingskosten
  • Vakantiedagen
  • Een cao

Het is dan ook raadzaam om deze zaken goed te laten regelen of te laten controleren.

Neem contact op

Meer informatie

Vragen over de cao

Wanneer u een arbeidsovereenkomst aangaat met een werknemer krijgt u vaak te maken met een collectieve arbeidsovereenkomst (cao). Hierin staan algemene afspraken die van toepassing zijn op een bepaalde groep werkgevers en werknemers. Het toepassen van een cao blijkt in de praktijk vaak lastig te zijn. Indien u advies wenst over wat de cao voor uw organisatie betekent of wanneer u uitleg wenst over een specifieke bepaling uit de cao, kunt u contact opnemen met één van de juristen van Frontyr.

Beëindiging van het dienstverband

U wilt niet meer verder met een werknemer. Kunt u de betreffende werknemer ontslaan, moet u ontbinden bij de kantonrechter of kunt u een regeling treffen met de werknemer? Wat zijn de mogelijkheden en consequenties? Voor al deze vragen kunt u terecht bij de juristen van Frontyr.

Vragen of meer informatie over arbeidsrecht

Heeft u op dit moment vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? De adviseurs van Frontyr staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 085 – 773 26 66.