Rechtsbijstandverzekering

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Voor het verzekeren van al uw zakelijke onderdelen

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Het kan gebeuren dat u op zakelijk gebied een verschil van mening krijgt met uw werknemer of afnemer. Bijvoorbeeld bij het ontslag van een werknemer of een meningsverschil over een verkoop. In deze gevallen is het handig om een zakelijke rechtsbijstandverzekering te hebben.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering op maat

Welke rechtsbijstandverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijke risico’s die binnen uw bedrijf plaats kunnen vinden. Bijvoorbeeld uw bedrijfsvoering en eventuele wijzigingen/groei daarin, letsel in het verkeer of conflicten met uw personeel, klanten of leveranciers. Zaken die belangrijk zijn bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering voor ondernemers. Laat u daarom adviseren bij het afsluiten van een passende rechtsbijstandverzekering, zodat u er ook iets aan heeft wanneer het nodig is.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Daarom komt onze adviseur graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!


Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Offerte aanvragen