Cybercrimeverzekering

Cybercrime verzekering

Voor het verzekeren van al uw bedrijfsonderdelen

Cybercrime verzekering

Cybercriminaliteit leidt tot een verlies / beschadiging aan data, (on)toegankelijkheid van systemen, aansprakelijkheid, bedrijfsschade, afpersing en boetes. Zaken die uw bedrijf extra geld kosten. De cybercrime verzekering dekt het financiële nadeel dat een verzekerde loopt door of via computer- en/of ICT-systemen, zonder dat er sprake is van materiële schade.

Waarom een cybercrime verzekering?

De ontwikkelingen in de digitale wereld gaan steeds sneller en de groei van cybercriminaliteit is hieraan onlosmakelijk verbonden. Door deze snelle ontwikkelingen wordt cybercrime steeds geavanceerder. Dit betekent dat de kans om als bedrijf slachtoffer te worden van cybercrime dus ook steeds meer aan het toenemen is, met alle gevolgen van dien. De klassieke verzekeringen schieten voor dit risico te kort. Speciaal daarom is de cybercrime verzekering ontwikkeld. Deze verzekering dekt de financiële schade die u oploopt wanneer uw bedrijf slachtoffer is geworden door een cyberaanval.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen