Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek

Het regelmatig controleren van de werkplek is een belangrijk aspect binnen uw organisatie. Immers, gezondheidsklachten ontstaan vaak door een verkeerde houding of werkplek, hierbij kunt u denken aan RSI. De adviseurs van onze arbodienst maken door middel van een werkplekonderzoek samen met u een analyse.

Wat kunt u van ons verwachten?

Werkplekken zijn vaak niet optimaal ingericht en werknemers zijn zich vaak niet bewust van hun onjuiste werkhouding. Onze adviseurs kunnen samen met u een analyse van de werkplek maken en belastende factoren identificeren. Daarbij wordt gezocht naar eenvoudige oplossingen voor het bepreken van gezondheidsrisico’s van uw werknemers, zoals:

  • Afwisseling in het werk
  • Meer bewegen
  • Aanpassen van bijvoorbeeld de stoelhoogte

Eindrapportage werkplekonderzoek

Na afronding van het onderzoek verwerkt de adviseur de resultaten in een schriftelijke eindrapportage, hierin staan de besproken belastende factoren en mogelijke oplossingen.

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? De adviseurs van Boval staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via het contactformulier of neem telefonisch contact op.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen