Preventiescan

Preventiescan

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker wanneer het gaat om de juridische risico’s binnen uw onderneming. Wanneer deze risico’s resulteren in een incident, kan dit uw bedrijfsvoering beïnvloeden en grote financiële schade met zich meebrengen. Daarom besteden wij binnen Boval extra aandacht aan veilig werken, preventie en het beheersen van risico’s. Om samen te werken aan een veilige toekomst bieden wij u als nieuwe klant de mogelijkheid om de juridische risico’s binnen uw onderneming inzichtelijk te krijgen.

Gratis preventiescan

Om in kaart te brengen wat de risico’s zijn, vragen wij verschillende documenten bij u op, zoals veelgebruikte overeenkomsten, uw algemene voorwaarden en bedrijfsreglementen. Wij geven u vervolgens concrete handvatten en aanbevelingen die tot inperking of zelfs voorkoming van risico’s leiden. Zo werken wij samen aan een stabiele toekomst voor uw onderneming.

Voordelen voor u:

  • U krijgt inzicht in de juridische risico’s binnen uw onderneming.
  • U ontvangt een overzichtelijke rapportage waarin de juristen u aanbevelingen kunnen doen.
  • Indien gewenst, gaan de juristen voor u aan de slag om de risico’s in te perken

Zo zorgt u voor:

  • Preventief handelen en een veilige toekomst voor uw onderneming.
  • Duidelijke bedrijfsvoering en een stabiele bedrijfscontinuïteit.

Hoe werkt de preventiescan?

Wanneer u klant wordt van Boval neemt onze partner Frontyr binnen twee weken contact op. Frontyr bestaat uit professionele en ervaren juristen die u bijstaan op verschillende rechtsgebieden. U ontvangt een gratis rapportage waarin de juridische risico’s binnen uw onderneming inzichtelijk worden gemaakt.

Vragen?

Heeft u vragen over de preventiescan? Neem gerust contact op. Bel 085 – 773 26 62 of vul ons contactformulier in.