Incasso

Incasso advies

Debiteuren die niet betalen

Heeft u incasso advies nodig voor bijvoorbeeld debiteuren die niet betalen? De juristen van Frontyr helpen u hierbij.

Iedere ondernemer komt weleens in aanraking met debiteuren die niet betalen. Hoe u daar het beste mee om kunt gaan, hangt vaak af van de relatie die u heeft met de debiteur in kwestie. Wanneer het een relatie is waar u veel zaken mee doet is het uiteraard van belang om de situatie netjes af te wikkelen. Toch werkt een dergelijke aanpak helaas niet altijd.

Geef uw onwillige debiteuren uit handen

Mocht een debiteur, ondanks al uw inspanningen, niet overgaan tot betaling, dan kunt u de vordering uit handen geven aan Frontyr. Vaak is dit in de praktijk voldoende om de vordering alsnog voldaan te krijgen.

Hulp bij gerechtelijke incassoprocedure

Wanneer de buitengerechtelijke procedure echter geen resultaat oplevert, kunt u ertoe besluiten om een gerechtelijke incassoprocedure te starten bij de rechter. Ook hierbij kan Frontyr u ondersteunen en adviseren.

Vragen of meer informatie

Heeft u op dit moment al vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? De adviseurs van Frontyr staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 085 – 773 26 66.