Bouwvoertuig

Lease

Voor het leasen van uw materieel

Leasen materieel

Land- en werkmaterieel kunt u kopen, maar dat is in één keer een behoorlijke bedrag. Met het leasen van uw materieel spreidt u de kosten, investeert u zonder inbreuk te maken op het werkkapitaal en de liquiditeit van uw bedrijf blijft intact. Niet alleen nieuw werkmaterieel en/of nieuwe landbouwmachines kunt u leasen, ook voor gebruikte objecten biedt Boval Lease mogelijkheden.

Operationele Lease

Deze leasevorm lijkt op huren, u betaalt een vast bedrag, maar wordt geen eigenaar van het object. Uw voordelen: overzichtelijke kosten, geen restwaarderisico, bedrijfsmiddelen niet op de balans.

Financiële Lease

De meest gebruikte financieringsvorm. Hiermee spreidt u de financiering over een aantal jaren uit, maar bent wel eigenaar van het object. Uw voordelen: werkkapitaal blijft onaangetast, overzichtelijke kosten, bedrijfsmiddelen wel op de balans.

Occasion Lease

Wilt u gebruikte objecten financieren? Geen probleem! Boval Lease biedt u occasion lease. Op deze manier kunt u goede, gebruikte objecten leasen. Daarom bieden wij u een op maat gesneden 100% financiering. Uw voordelen: kostbare bedrijfsmiddelen zijn direct binnen handbereik en overzichtelijke kosten.

De voordelen van leasen van uw materieel:

  •  Boval Lease is een bankonafhankelijke en branchegespecialiseerde leasemaatschappij.
  • Investeren maar geen inbreuk maken op het werkkapitaal binnen het bedrijf (het werkkapitaal blijft onaangetast).
  • Als leasespecialist vinden wij service, snelheid, kwaliteit en persoonlijk contact belangrijke eigenschappen.
  • Het object is het onderpand.
  • Zowel nieuwe objecten als gebruikte objecten kunt u leasen.
  • Altijd een leasevorm passend bij uw bedrijf.

Meer vragen over leasen van materieel?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met één van onze adviseurs via 023 – 520 10 30, stuur een e-mail naar lease@boval.nl, of vul ons contactformulier in en we nemen contact met u op.

Met Boval least u al binnen 24 uur!

Een financiering tot € 250.000,- binnen 24 uur onmogelijk? Niet bij Boval Lease. Binnen 24 uur weet u of de aanvraag akkoord is. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat snel en eenvoudig zaken te doen. Vraag ons direct naar de mogelijkheden.