Inboedelverzekering

Voor het verzekeren van al uw persoonlijke onderdelen

Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering zijn o.a. diefstal, vernieling, brand, waterschade, schroei- en smeltschade aan uw inboedel volledig gedekt. Dat geldt ook voor extra voorzieningen die u aan uw woning heeft aangebracht. Zelfs als er spullen van anderen in uw woning staan, zijn die meeverzekerd.

De dekking

Onze aansprakelijkheidsverzekering biedt u een dekking tegen schadeclaims. Deze verzekering geldt voor u en uw partner, uw kinderen (inwonend of voor studie uitwonend), andere inwonenden en voor uw huisdieren.

Uw voordelen

  • Inboedelwaardemeter Garantie tegen onderverzekering
  • Verzekering groeit automatisch mee met prijsstijgingen
  • Uw waardevolle bezittingen zijn standaard meeverzekerd (Dit is tot een maximum bedrag. Wilt u een hogere dekking voor uw waardevolle spullen, kies dan voor de kostbaarhedenverzekering.)

Kostbaarheden verzekeren

Om uw kostbaarheden voor een hoger bedrag of buitenhuis te verzekeren dient u een kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

U kunt 15% op de premie van uw inboedelverzekering besparen door inbraakpreventiemaatregelen te treffen volgens de BORG-norm. Deze korting krijgt u ook als u van de politie een certificaat Veilig wonen hebt ontvangen.

Mogelijkheden tot bijverzekeren

• Buitenhuisdekking voor waardevolle spullen
• Glasverzekering

Belangrijke informatie

Meer informatie over de Inboedelverzekering leest u in de productwijzer inboedelverzekering.

Mogelijkheden tot bijverzekerenVraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen