Wagenpark

Motorrijtuigenverzekering

Motorrijtuigenverzekering

De gevolgen van een auto-ongeluk zijn vaak groot. U of anderen kunnen lichamelijk letsel oplopen, voertuigen kunnen ernstig beschadigd zijn of zelfs total loss verklaard worden. Het is daarom wettelijk verplicht om voor iedere auto, motor, bestelbus en brom- of snorfiets een WA-motorrijtuigenverzekering af te sluiten.

Soorten dekkingen voor motorrijtuigenverzekering

De dekking voor een voertuig kan worden uitgebreid met een casco verzekering, zo is bijvoorbeeld ook de schade die is gemaakt door diefstal verzekert.

Ook de goederen die u vervoert verzekeren?

Een motorrijtuigenverzekering dekt alleen de schade aan het voertuig en niet uw goederen (of die van derden) die u vervoert of laat vervoeren. Een passende transportverzekering biedt zekerheid voor ondernemingen die goederen vervoeren of laten vervoeren. Denk hierbij aan logistieke aansprakelijkheid, land- en werkmaterieel, goederentransport of vervoerdersaansprakelijkheid.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen