Motorrijtuigenverzekering

Motorrijtuigenverzekering

Motorrijtuigenverzekering

De gevolgen van een auto-ongeluk zijn vaak groot. U of anderen kunnen lichamelijk letsel oplopen, voertuigen kunnen ernstig beschadigd zijn of zelfs total loss verklaard worden. Het is daarom wettelijk verplicht om voor iedere auto, motoren, bestelbusjes en brom- of snorfietsen een WA-motorrijtuigenverzekering af te sluiten. Huur- en lease-auto’s worden WA-verzekerd door het verhuurbedrijf of de leasemaatschappij.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur kom graag bij u langs om de risico’s te bespreken, te kijken welke dekking het beste bij uw situatie past en om zo tot een totaalpakket te komen.

Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag eens bij u langs!


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339