Algemene voorwaarden en overeenkomsten

Zorgen voor duidelijkheid

Voorwaarden en overeenkomsten

Volledige opgestelde algemene voorwaarden en overeenkomsten zorgen voor duidelijkheid in de gemaakte afspraken tussen partijen en kunnen tevens (toekomstige) problemen voorkomen.

Hulp bij het opstellen van overeenkomsten

Frontyr kan naast het opstellen van algemene voorwaarden en overeenkomsten ook de huidige overeenkomsten inhoudelijk beoordelen en aangeven waar de risico’s liggen. U kunt denken aan de volgende overeenkomsten:

  • Huurovereenkomsten
  • Stageovereenkomsten
  • Geldleningovereenkomsten
  • Studieovereenkomsten

Hulp bij het opstellen van algemene voorwaarden

De huidige wet- en regelgeving stelt veel eisen aan de inhoud en toepasselijkheid van algemene voorwaarden. De waarde van goede algemene voorwaarden is dan ook van groot belang. Uiteraard kunt u gebruik maken van voorwaarden welke door een brancheorganisatie zijn opgesteld, maar deze sluiten vaak niet aan op uw specifieke werkwijze. De juristen van Frontyr kunnen algemene voorwaarden voor u opstellen die volledig zijn toegespitst op uw onderneming en die voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Vragen of meer informatie

Heeft u op dit moment vragen over uw huidige of nog op te stellen overeenkomsten of algemene voorwaarden? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? De adviseurs van Frontyr staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 085 – 773 26 66.