Boval Pand Pagina Header

Nieuwsbrief

Al meer dan 50 jaar een begrip

Nieuwsbrief

Mis niet langer het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom verzekeringen en wet- en regelgeving die mogelijk invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Wij informeren u op het gebied van verzekeringen, lease, arbodienstverlening en de actuele wet- en regelgeving in de branche van loon- en grondverzet, GWW, transport en op- en overslagbedrijven. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u zich inschrijven, klik dan op onderstaande button en laat uw gegevens achter.

Inschrijven nieuwsbrief

 

Bent u reeds ingeschreven, dan kunt u zich uitschrijven of uw gegevens wijzigen door op de links in de footer van de nieuwsbrief te klikken.

Vragen van ondernemers

De ondernemer laten ondernemen, dat is onze missie. De vragen van ondernemers delen wij dan ook graag met andere ondernemers en nemen wij uiteraard mee in ons advies. Hiermee helpen wij ondernemers inzicht te geven in risico’s en schades, en vooral het voorkomen daarvan. Dit vindt u terug in onze artikelen, maar ook op onze nieuwspagina of vragen van ondernemers. Onderwerpen zijn direct verbonden met uw bedrijfsvoering, bijvoorbeeld over de materieelverzekering, bedrijfsschadeverzekering en uw personeel. We zijn niet voor niets de verzekeringsspecialist in de branche van loon- en grondverzet, GWW, transport en op- en overslagbedrijven. Maak gebruik van onze kennis.