Boval hoveniers

Verzuimverzekering hoveniers

De verzuimverzekering voor groenprofessionals

Op verzuim zit niemand te wachten, maar ziekte kan iedereen overkomen. Als werkgever zijn er een aantal verplichtingen waaraan moet worden voldaan. Bij ziekte bent u namelijk verplicht om de eerste twee jaar minimaal 70% van het loon door te betalen aan de zieke werknemer. Bij langdurig verzuim kunnen deze kosten hoog oplopen. Met een ziekteverzuimverzekering verzekert u de verzuimkosten in de eerste 2 jaar. Wilt u met een gerust hart ondernemen zonder u zorgen te maken over verzuim? De adviseurs van Boval staan voor u klaar!

Vrijblijvende offerte

Vraag gratis een offerte aan.

Offerte aanvragen

MKB Verzuim-ontzorgpakket

Voor ondernemers in de groensector bieden wij, naast de verzuimverzekering, ook het MKB Verzuim-ontzorgpakket aan. Geheel op maat en afgestemd op uw bedrijf en cao. Het MKB Verzuim-ontzorgpakket is een uniek concept gericht op het voorkomen van verzuim. Het is een totaalconcept, waarin het geheel van inkomensverzekeringen, arbodienstverlening, re-integratie en juridisch advies samenkomen. Het beheer en de administratie van het verzuimproces wordt van a tot z geautomatiseerd. Dit houdt in dat Boval vanaf de eerste dag na de ziekmelding het hele verzuimtraject begeleidt. Naast advies, preventie en de verzekering worden dus ook de re-integratie en arbodienstverlening uit handen genomen. Dit kan uw bedrijf helpen om de terugkeer van werknemers naar de werkvloer te bevorderen en voorkomen dat werknemers langdurig ziek blijven.

Uw voordelen

  • Een verzuimverzekering die volledig aansluit bij uw cao;
  • vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim voor u op en houden de regie op elke ziekmelding;
  • pluspakket met aanvullende verzekeringen voor u en uw werknemers;
  • één digitale omgeving voor polisinzage, ziekmeldingen en wijzigingen;
  • salariskoppeling waarmee de werknemersgegevens maandelijks automatisch worden bijgewerkt met de gegevens vanuit de salarisadministratie (alleen van toepassing bij het pakket van a.s.r.);
  • één vaste contactpersoon;
  • wij werken nauw samen met gecertificeerde arbodiensten die gespecialiseerd zijn in de sector;
  • juridische dienstverlening bij een reorganisatie, fusie of arbeidsconflict;
  • werknemers die weer snel en duurzaam aan het werk kunnen!

Modules MKB Verzuim-ontzorgpakket

Het Boval MKB Verzuim-ontzorgpakket is modulair opgebouwd en kan precies naar uw wensen en behoeften worden ingericht. De modules waaruit u kunt kiezen:

Samen werken aan duurzame inzetbaarheid

Naast volledige verzuimbegeleiding geven wij u ook advies over duurzame inzetbaarheid. Zo werken we samen naar een duurzame toekomst.

Liever een persoonlijke afspraak?

Wilt u liever een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden door te nemen? Bel gerust 023 – 520 10 30 of laat ons u terugbellen. Onze adviseurs staan u graag te woord!

Bekijk onze ‘Klant in actie’ video met hoveniersbedrijf Van Huizen Groenvoorzieningen