Loonwerkers AOV

Ziekteverzuimverzekering

Ziekteverzuimverzekering

Op verzuim zit niemand te wachten, maar ziekte kan iedereen overkomen. Met de ziekteverzuimverzekering heeft u de risico’s en gevolgen van een zieke werknemer goed verzekerd. Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim op en begeleiden u en uw werknemer gedurende het gehele verzuimtraject: van begin tot eind.

Ziekteverzuimverzekering voor u en uw werknemers

Hecht u waarde aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers die een positieve invloed hebben op de prestaties van uw personeel en op hun binding met uw organisatie, zonder dat u er omkijken naar heeft? Dan adviseren wij u graag over onze collectieve verzekeringen.

Het inkomenspakket

Het inkomenspakket is een uniek concept gericht op het voorkomen van verzuim. Het is een totaalconcept, waarin het geheel van inkomensverzekeringen, arbodienstverlening, re-integratie en juridisch advies samen komen.

Met het Boval Inkomenspakket bundelt u de kennis van alle betrokken partijen. Wij bieden een krachtige oplossing die het beheer en de administratie van het verzuimproces voor u van A tot Z automatiseert. Vanaf de eerste ziekmelding tot en met het afronden van re-integratiedossiers. Het inkomen van de zieke werknemer wordt bewaakt en een eventueel re-integratietraject wordt automatisch opgestart.

Modules inkomenspakket

Het Boval Inkomenspakket is modulair opgebouwd en kan precies naar uw wensen en behoeften worden ingericht. De modules waaruit u kunt kiezen:

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen