Loonwerkers AOV

Ziekteverzuimverzekering

Ziekteverzuimverzekering

Op verzuim zit niemand te wachten, maar ziekte kan iedereen overkomen. Boval biedt nu ondernemers in de loon- en grondverzetsector een compleet besparingsaanbod op de ziekteverzuimverzekering.

Voorkom hoge kosten en bespaar tijd

Wij nemen met onze verzuimverzekering het hele verzuimtraject uit handen, zodat u en uw medewerkers gezond kunnen blijven ondernemen. Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim op en begeleiden u en uw werknemer gedurende het gehele verzuimtraject: van begin tot eind.

Gratis vrijblijvende offerte

Maak eenvoudig een foto met uw telefoon van uw verzekeringspolis en upload deze via onze site. Vervolgens ontvangt u van ons gratis een vrijblijvende offerte.

Zo zorgt u als ondernemer:

  • Dat uw medewerkers weer snel en duurzaam het werk kunnen oppakken.
  • Voor volledige begeleiding bij ziekteverzuim voor u en uw medewerkers.
  • Dat u tijd en hoge kosten bespaart voor nu en in de toekomst.
  • Dat u altijd kunt schakelen met uw vaste contactpersoon.
  • Dat uw als ondernemer kunt ondernemen!

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen

Ziekteverzuimverzekering voor u en uw werknemers

Hecht u waarde aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers die een positieve invloed hebben op de prestaties van uw personeel en op hun binding met uw organisatie? Dan adviseren wij u graag over onze collectieve verzekeringen.

Verzuimpakket

Het Verzuimpakket is een uniek concept gericht op het voorkomen van verzuim. Het is een totaalconcept, waarin het geheel van inkomensverzekeringen, arbodienstverlening, re-integratie en juridisch advies samen komen. Wij bieden een krachtige oplossing die het beheer en de administratie van het verzuimproces voor u van A tot Z automatiseert. Vanaf de eerste ziekmelding tot en met het afronden van re-integratiedossiers.

Modules Verzuimpakket

Het Boval Verzuimpakket is modulair opgebouwd en kan precies naar uw wensen en behoeften worden ingericht. De modules waaruit u kunt kiezen:

Offerte aanvragen

Liever een persoonlijke afspraak?

Wilt u liever een afspraak om de mogelijkheden door te nemen? Wij geven graag persoonlijk advies op maat. Bel gerust 023 – 520 10 30 of stuur een e-mail.