Aankomend Specialist Inkomensverzekering

Aankomend Specialist Inkomensverzekeringen

Aankomend Specialist Inkomensverzekeringen

32-40 uur  |   Velserbroek  |   HBO

Wil jij je loopbaan starten in de verzekeringswereld? Wil jij graag leren en jezelf ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn zeer divers waardoor geen dag hetzelfde is. Binnen een hecht team ben jij namelijk de schakel voor de aangesloten adviseurs en de verzekerde werkgevers en krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een allround Specialist. Je taken bestaan onder andere uit het klaarzetten van offertes en het omzetten van een offerte tot een nieuwe polis. Daarnaast heb je veelvuldig contact met relaties en collega’s om openstaande vragen te verwerken.

Wanneer je voldoende kennis hebt van de collectieve inkomensverzekeringen en de Wft-diploma’s Adviseur Basis en Adviseur Inkomen hebt behaald, maak je de stap naar Specialist

Wie ben jij?

Je hebt dan wellicht nog geen ervaring in het verzekeringswezen, maar je staat open voor ontwikkeling, bent leergierig en stressbestendig en je wilt graag wegwijs gemaakt worden in deze branche. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent accuraat en een zelfstarter. Verder neem je graag het initiatief en ben je communicatief en sociaal sterk.

Wat bieden wij?

  • je carrière maakt bij Boval een vliegende start in een professionele organisatie;
  • goede begeleiding van ervaren collega’s;
  • flexibele werktijden en een plaats onafhankelijk werken-regeling;
  • een goed bereikbaar kantoor in Velserbroek (regio Haarlem) binnen een informeel team;
  • diverse mogelijkheden gericht op vitaliteit (o.a. gratis sporten en een vitaliteitsapp);
  • een eigen bedrijfsbar waar je o.a. kunt poolen, darten en tafeltennissen, maar natuurlijk ook borrelen;
  • een collectieve pensioenregeling en een ruim aanbod van verzekeringen met korting;
  • een platte en informele organisatie;
  • een actieve personeelsvereniging.

Wie zijn wij?

“De ondernemer laten ondernemen”, dat is onze missie! Met zo’n 200 collega’s werken wij hier elke dag aan en bieden wij onze relaties een totaalpakket waarbij klantgerichtheid, deskundigheid, ondernemerschap, integriteit en betrokkenheid de boventoon voeren. Boval Groep is een landelijk opererende organisatie die bestaat uit specialisten in verzekeringen, arbodienstverlening, leasing, juridische dienstverlening, certificering en managementsystemen. Met diverse werkmaatschappijen zijn wij actief op het brede gebied van financiële diensten.

Solliciteren

Enthousiast geworden over de vacature van Aankomend Specialist Inkomensverzekeringen? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier op onze website! Wil je meer informatie, neem dan contact op met ons HRM-team via het telefoonnummer  023 – 520 10 30.

Wanneer je bij ons komt werken, voeren we voorafgaand aan je dienstverband een referentiecheck uit en verder vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Bekijk hier al onze vacatures.

 

Solliciteer nu! Meer informatie


Deel dit artikel via: