De verzekering van Eline Schippers

De verzekering van Eline Schippers

Eline is 26 jaar en sinds kort heeft zij haar eigen huis gekocht. Na haar HBO studie Human Resource Management is zij gaan werken bij een loonbedrijf waar 50 man in dienst is. Zij werkt op de HR-afdeling. In het weekend is zij vaak met haar vriendinnen in de stad te vinden.

‘Als HR-manager bij een loonbedrijf zie ik allerlei aspecten voorbij komen. Een voorbeeld hiervan is de verzuimregeling. Bij een zieke werknemer en daar omheen alle wet- en regelgeving komt veel kijken, daarom vind ik het prettig om hier een gespecialiseerd iemand op te zetten. Wij hebben onze verzuimverzekeringen via Boval geregeld met het Inkomenspakket. Het is prettig om met Boval samen te werken, zij bieden persoonlijke service. Het is fijn dat zij het verzuimproces verder van mij overnemen, ze zijn altijd op de hoogte en hebben veel kennis. Ik heb een vast contactpersoon en wanneer ik hem nodig heb kan ik hem altijd bereiken. De online service is prettig, via www.verzekeringsinzicht.nl vind ik de polissen, de algemene voorwaarden en kan ik wijzigingen doorvoeren.

De Arbowet

Sinds 1 juli 2017 heeft er een wijziging plaatsgevonden in de Arbowet. Deze wijziging heeft ervoor gezorgd dat de preventiemedewerker een nog belangrijkere rol heeft binnen de organisatie. Onze adviseur van Boval attendeerde ons hierop en wij zijn daar gelijk mee aan de slag gegaan. Aangezien ons bedrijf meer dan 25 werknemers heeft moet er één of meerdere werknemer(s) worden aangewezen als preventiemedewerker. Wij hebben ervoor gekozen om drie werknemers een cursus Preventiemedewerker te laten volgen. Ook deze cursus hebben zij gevolgd bij Boval. In deze cursus leren zij wat de taken en rol van de preventiemedewerker is. Zij zijn nu op de hoogte van de rechten en plichten die de Arbowet heeft voorgeschreven.

Naast de verzekeringen die je bij Boval kan afsluiten, zijn de cursussen die zij geven goed geregeld. Het is fijn dat onze adviseur ons altijd informeert als wij verplicht zijn een cursus te volgen of als er wijzigingen zijn in wet- en regelgeving wat invloed heeft op ons bedrijf. De diversiteit van producten en diensten maakt dat wij het heel prettig vinden om met Boval samen te werken.’

Gratis verzekeringscheck aanvragen

 

De ervaringen van:

Deel dit artikel via: