Vergelijk eenvoudig met de Boval Zorgvergelijker!

De nieuwe zorgverzekeringen zijn bekend. Past uw zorgverzekering nog bij uw situatie?

Ook dit jaar komt Boval weer met haar Zorgvergelijker. Daarmee kunt u eenvoudig de zorgverzekeringen vergelijken: www.bovalzorgvergelijker.nl.

Met de Boval Zorgvergelijker profiteert u als werkgever, maar ook uw werknemers van aantrekkelijke kortingen op uw zorgverzekering. U kunt zelf eenvoudig en snel de verschillende zorgverzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken en direct online afsluiten. Ook uw werknemers kunnen de vergelijkingswebsite zelfstandig raadplegen.

Bekijk en vergelijk!

Wij bieden u de keuze uit zorgverzekeringen van diverse verzekeraars, met de beste dekkingen en aantrekkelijke kortingen. Doordat u kunt vergelijken weet u zeker dat u een zorgverzekering heeft die het beste bij uw situatie past.

Wacht niet te lang met vergelijken, u heeft tot en met 31 december 2019 de tijd om over te stappen.

 


Vergelijk nu

Vergelijk uw zorgverzekeringen

Lees het vorige artikel: Milieuschadeverzekering

Deel dit artikel via: