Zorgverzekering

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Boval biedt de keuze uit zorgverzekeringen van diverse verzekeraars. Zo kiest u de zorgverzekering die bij uw situatie past. Hierdoor profiteert zowel werkgever als werknemer van aantrekkelijke kortingen op de zorgpremie.

Zorgverzekering 2020, dit verandert er

Afgelopen Prinsjesdag liet het kabinet weten dat de zorgpremie naar verwachting € 3,- per maand gaat stijgen en dat het eigen risico gelijk blijft met € 385,-. Daarnaast mogen zorgverzekeraars in 2020 maximaal 5% korting geven op de collectieve zorgverzekering. In 2019 was dit nog 10%. Uw zorgverzekering vergelijken loont daarom ook dit jaar.

Boval streeft altijd naar de beste zorg voor werkgever en werknemer en daarom zetten wij de beste zorgcollectiviteiten voor u op een rijtje met de Boval Zorgvergelijker. Wij bieden u de keuze uit zorgverzekeringen van diverse verzekeraars, met de beste dekkingen en aantrekkelijke kortingen. Zodra de premies bekend worden gemaakt, kunt u uw verzekering vergelijken en direct online afsluiten via onze zorgvergelijker: www.bovalzorgvergelijker.nl.

Blijf op de hoogte!

Binnenkort worden de nieuwe premies en voorwaarden van de zorgverzekeraars bekendgemaakt. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de zorgpremie 2020? Meld u nu aan en ontvang als eerste de nieuwe premies in uw mailbox.

Meld u aan voor de zorgupdate