Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

U hoopt natuurlijk niet dat het u overkomt, maar ook u kunt te maken krijgen met ziekte of een ongeval waardoor de werkzaamheden van uw onderneming stil komen te liggen. Wanneer u arbeidsongeschikt raakt, loopt u de kans dat uw inkomen achteruit gaat. Een lager of geen inkomen kan grote financiële gevolgen hebben op uw situatie. Daarbij raakt het niet alleen u, maar uw hele gezin. Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u verzekerd tegen inkomensverlies.

De dekking bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering

U bepaalt zelf wat u precies verzekert, dus ook het bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn. Zo kunt u er voor zorgen dat u altijd de vaste maandlasten kunt betalen.

Belangrijke informatie

Meer informatie over de arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u vinden in de productwijzer arbeidsongeschiktheidsverzekering.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij maatwerk verzekeringen. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen