Stijging van het aantal graafschades verwacht

In Nederland worden er gemiddeld 120 graafschades per werkdag gemeld. Door de energietransitie wordt verwacht dat dit aantal de komende tijd alleen maar zal stijgen. Als aannemer bent u aansprakelijk voor de schade die ontstaat bij kabel- en leidingbreuken.

Met de Werkmaterieelverzekering of de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u zich voor de financiële gevolgen van graafschades indekken. Vanuit de WION (Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten) gelden er voor u als grondroerder een aantal verplichtingen. Indien u daaraan niet voldoet, kan dit gevolgen hebben voor de dekking of het eigen risico onder de afgesloten verzekering. Onze accountmanagers kunnen u hier nader over informeren.

Lees het vorige artikel: Steeds meer beroepsgroepen moeilijk verzekerbaar

Deel dit artikel via: Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339