Werkmaterieel verzekeren

Werkmaterieelverzekering

Verzeker uw tractor, shovel, graafmachine of kraan tegen schade

Werkmaterieelverzekering

Wilt u graag uw werkmaterieel verzekeren omdat de kans bestaat dat een graafmachine een leiding kapot trekt. Of een tractor die tegen een hekje aanrijdt. Bij schade aan uw werkmaterieel is het belangrijk dat deze snel gerepareerd wordt. Met de werkmaterieelverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Dekking werkmaterieelverzekering

Gebruikt u tractoren, shovels, graafmachines of bijvoorbeeld kranen? De verzekering dekt schade aan of veroorzaakt door uw werkmaterieel. Al dit zware materieel kennen wij als de branchespecialist voor de loon- en grondverzetsector en GWW als geen ander. Wij hebben altijd een passende verzekering waarmee u verzekerd bent van de juiste dekking tegen een gunstige premiestelling.

 

Ook dekkingsmogelijkheden voor lestractoren

Met ingang van 1 juli 2015 moeten alle bestuurders van een landbouwtractor een T-rijbewijs hebben om op de openbare weg te mogen rijden. Voordat een rijbewijs wordt afgeven, moet er theorie- en een praktijkexamen afgelegd worden. De praktijktoets wordt afgenomen met een tractor en aanhanger. Als branchespecialist biedt Boval u een lestractorverzekering.

Via Boval is het mogelijk om op uw reeds bestaande werkmaterieelverzekering een zogenoemde lesdekking toe te voegen. Hiermee verzekerd u schade dat is ontstaan tijdens het gebruik van de tractor voor lestijden, examenrijden of bij de tussentijdse toets. Neem direct contact op voor meer informatie.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339