Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekeringen voor ieder bedrijf

Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschade kan ontstaan door schade aan het bedrijfspand, inventaris of door iets niet doen wat een toeleverancier wel had moeten doen. Door deze schade kan het bedrijf niet goed werken en loopt het omzet mis. Dat wil geen één ondernemer. Het is mogelijk om u te verzekeren tegen dit risico met een bedrijfsschadeverzekering.

Dekking Bedrijfsschadeverzekering 

De gevolgen van een onverwachte noodsituatie kunnen op veel manieren de voortzetting van uw bedrijf beschadigen. Stel, uw bedrijf vat brandt of een machine is kapot. Het opnieuw bouwen en het repareren van het pand of de vervanging van de machine kan even op zich laten wachten. De omzet die u hierdoor niet krijgt, krijgt u met de bedrijfsschadeverzekering vergoed.
Maar ook als u in grote mate niet zonder toeleveranciers of opdrachtgevers kunt, kunt u veel financiële schade leiden als zíj door een onverwachte noodsituatie getroffen worden. In alle gevallen is het nodig om vooraf een goed over nagedacht calamiteiten- en recoveryplan op te stellen.

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339