Brandgevaar door gebrekkige installatie zonnepanelen

Steeds meer ondernemers laten zonnepanelen plaatsen op hun bedrijfsgebouwen. En niet voor niets, want naast dat het milieuvriendelijk is, bespaart u vaak op uw energierekening. Echter kunt u te maken krijgen met een gebrekkige installatie. Installateurs gebruiken het verkeerde gereedschap of hebben de benodigde kennis niet in huis. Het gevolg is een lager rendement of nog erger, brand met financiële schade. Laat daarom uw zonnepanelen monteren door een erkend installateur. Indien u al zonnepanelen heeft liggen, is het van belang dat u zowel de panelen als de omvormer jaarlijks laat onderhouden.

 

Heeft u vragen over brandschade door zonnepanelen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven u vrijblijvend advies.

Neem contact op met onze adviseur

 

Lees het vorige artikel: Boval heeft dé kennis in huis die een loonbedrijf nodig heeft

Deel dit artikel via: