Boval heeft dé kennis in huis die een loonbedrijf nodig heeft

In het kleine plaatsje Werkhoven is Loonbedrijf A.N. van Impelen van Anton en Erik van Impelen gevestigd. Loonbedrijf A.N. van Impelen is een echt familiebedrijf dat in 1942 tijdens de oorlog is opgericht. Toentertijd was het bedrijf actief in het agrarisch loonwerk, maar in de loop der jaren is het grondverzet er ook bij gekomen. Inmiddels zijn zij al ruim 25 jaar verzekerd bij Boval.

In 1942 is het bedrijf door de eerste generatie opgericht en was het vooral actief in de landbouw. Ondanks de Tweede Wereldoorlog die toen plaatsvond, wist het bedrijf zich staande te houden. De tweede generatie is zich in de jaren ‘70 ook gaan richten op grondverzet naast de agrarische dienstverlening.

De derde generatie, de neven Anton en Erik van Impelen, hebben het bedrijf in 2012 overgenomen. Voordat Anton en Erik startten met de overname, besloten zij dat het tijd was voor nieuwe toekomstvisie. Tijdens de crisis in 2009 is na alle voorbereiding het overnametraject in gang gezet. Er werd een ondernemersplan geschreven, de banen werden opgezegd en zo begonnen de twee aan een nieuwe fase in hun leven als eigenaren van Loonbedrijf A.N. van Impelen.

Met inmiddels 18 werknemers, met twee vaste krachten op kantoor waaronder de zus van Anton is het familiebedrijf in de afgelopen zeven jaar flink gegroeid. Hierdoor vindt innovatie binnen het bedrijf plaats en wordt er geïnvesteerd in nieuw materieel wat de kwaliteit bevorderd. Want, zoals Anton zelf zegt: “Al is de kwantiteit nog zo snel, de kwaliteit achterhaalt zich wel”.

Flexibel en dynamisch, zo omschrijft Anton hun bedrijf. “Door de passie en liefde voor het vak, voelt het niet als werken, maar meer als een hobby. Wij gaan geen klus uit de weg, wij zijn praktisch en oplossingsgericht”. Dat is ook waar het bedrijf zijn bestaansrecht aan te danken heeft zegt Anton. “Door de kwaliteit die wij leveren, weten de bedrijven om ons heen ons steeds weer te vinden, wij merken dat mond tot mond reclame in onze branche het beste werkt”.

Toen Boval nog als branchevereniging fungeerde was Loonbedrijf A.N. van Impelen al klant. “De bedrijfsverzekeringen die Boval aanbiedt sluiten naadloos aan op onze sector en de werkzaamheden die wij uitvoeren. Boval heeft de kennis en kunde in huis die onze branche nodig heeft”, aldus Anton. Samen met onze adviseur Ruben Oostwouder bekijken wij welke dekking geschikt is en berekenen we wat het beste bij ons past. De klik die er is, de korte lijntjes en het goede contact is de reden waarom Loonbedrijf A.N. van Impelen al ruim 25 jaar verzekerd is bij Boval.

Benieuwd wat de maatwerkverzekeringen van Boval u kunnen bieden?

Doe de gratis verzekeringscheck

Lees het vorige artikel: Het belang van een actuele RI&E

Deel dit artikel via: