Consense Arbo – Tariefwijziging dienstverleningspakket 2019

Consense Arbo werkt samen met onafhankelijke externe bedrijfsartsen. Echter is er al enige tijd een groeiend tekort aan bedrijfsartsen waardoor de prijzen steeds sterker toenemen. Als gevolg van deze ontwikkeling is Consense Arbo helaas genoodzaakt de prijs van het dienstverleningspakket te verhogen per 1 januari 2019 naar € 211,- per medewerker per jaar.

Keuze voor een ander dienstverleningspakket?

Naast het Totaalpakket biedt Consense Arbo ook de volgende twee pakketten aan:

  1. Het Casemanagementpakket
    De kosten van de inzet van de onafhankelijke bedrijfsarts worden bij deze pakketvorm op basis van verrichte werkzaamheden aan u gefactureerd. Verder is de dienstverlening van Consense Arbo gelijk aan die van het Totaalpakket. De prijs van dit pakket bedraagt  € 125,- per medewerker per jaar.
  2. Het Basispakket
    Binnen dit pakket worden alle door Consense Arbo uitgevoerde werkzaamheden én de inzet van de bedrijfsarts op basis van verrichte werkzaamheden aan u gefactureerd. De prijs van dit pakket bedraagt € 35,- per medewerker per jaar.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Stel uw vraag

Lees het vorige artikel: Boetes voor niet naleven Arbowet

Deel dit artikel via: Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339