Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Stel u heeft een afspraak gemaakt met een leverancier over het leveren van goederen, maar de leverancier levert niet de juiste goederen zoals afgesproken. Dan is het fijn als iemand met verstand van zaken u goede raad kan geven. Maar goede raad kan erg duur zijn. Om toch de juiste juridische hulp te krijgen, is daarvoor de Zakelijke rechtsbijstandverzekering.

Waarom een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Als ondernemer loopt u verschillende risico’s, ook als het gaat om recht en aansprakelijkheid. Vaak zijn deze risico’s met uw ‘gewone’ zakelijke verzekeringen niet gedekt. Daarom bieden wij de Zakelijke rechtsbijstandverzekering.

De rechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij conflicten. Hierbij kunt u denken aan onenigheid in de bedrijfsvoering, een conflict met een van uw werknemers, een leverancier die weigert te betalen of een werknemer die letselschade oploopt tijdens het uitvoeren van zijn werk. Als u gebruikmaakt van de Zakelijke rechtsbijstandverzekering dan zal een jurist gespecialiseerd in uw branche u bijstand bieden.

Verplicht?

Een Zakelijke rechtsbijstandsverzekering is voor ondernemers niet verplicht. Maar het kan u wel een hoop geld besparen. U weet nooit wanneer u in een situatie belandt waarbij u juridische rechtsbijstand nodig heeft. De kosten voor het inhuren van een jurist of advocaat kunnen hoog oplopen. Dat geld had u kunnen besparen door het afsluiten van de juiste verzekering.

Wat past bij uw bedrijf?

Om voor u te bepalen welke rechtsbijstandverzekering bij uw bedrijf past, komt onze adviseur graag langs. Elke situatie is namelijk anders, onze adviseur zal uw situatie bekijken en met u bespreken welke risico’s u loopt. Aan de hand daarvan wordt er een passend advies gegeven.

Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!

 


Maak een afspraak met onze adviseur

Afspraak maken

Lees het vorige artikel: Inventaris- en goederenverzekering

Deel dit artikel via: