Robert: Vertrouwen geven en fysiek aanwezig zijn

Vandaag stellen wij onze collega Robert Iske aan u voor. Robert werkt op dit moment als Hoofd binnendienst, commercie en acceptatie en werkt al enige tijd voor Boval. Wij mogen zelfs dit jaar voorbereidingen treffen voor een feestje, want volgend jaar tikt Robert de 25 jaar aan bij onze organisatie. Best verrassend met zijn achtergrond binnen de horeca, maar dit komt wel mooi van pas bij zijn jubileum 😉.

Robert is een ras-Amsterdammer en opgegroeid binnen een horecafamilie. Zijn vader werkte bij een bekend hotel in Amsterdam en daar mocht Robert als kind met zijn broer samen aan de slag. Zijn eerste serieuze baan was bij een verzekeraar. Robert heeft daarna nog een tussenstop gemaakt van vijf jaar bij een tussenpersoon in Haarlem voordat hij bij Boval solliciteerde. In deze periode leerde hij Andy en Karin kennen. Alle drie werken nu weer samen, maar dan bij Boval!

Dicht bij de klant blijven, anders mis je de aansluiting

Tijdens zijn sollicitatie bij Boval was er gelijk een goede klik en Robert mocht snel aan de slag. Hij heeft in de loop der jaren veel kennis opgebouwd en voelt zich helemaal thuis binnen Boval. Robert zet zich in voor zowel ondernemers binnen de GWW-sector als voor zijn collega’s binnen het team. “Ik doe mijn best om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen voor mijn collega’s. Hoe duidelijker zaken zijn, des te beter onze klanten geholpen kunnen worden. Zelf blijf ik ook dicht bij de klanten staan, anders mis je in mijn ogen de aansluiting”.

Zorgen voor vertrouwen en een goed gevoel

“Ik vind het belangrijk dat klanten volledig op je kunnen vertrouwen en met een goed gevoel verzekeringszaken aan ons kunnen over laten. Vaak worden verzekeringen gezien als noodzakelijk kwaad. Dit is al jaren zo en dat begrijp ik. Daarom is het juist aan ons om ondernemers hierin te ontzorgen. Een ondernemer werkt hard voor zijn onderneming, daarom willen wij samen met ondernemers bouwen aan de bedrijfscontinuïteit. Dit doen wij door per bedrijf de risico’s in kaart te brengen en u als ondernemer zo goed mogelijk te adviseren”.

Niet verzekerbaar? Geef mij deze uitdaging maar!

Robert lost graag verzekeringsproblemen op van ondernemers. “Met enige regelmaat nemen ondernemers contact met ons op omdat ze een moeilijk verzekerbaar risico hebben. De uitdaging is dan om dit goed verzekerd te krijgen. Geeft daarom een klant aan dat er echt iets aan de hand is? Dan sta ik gelijk op scherp en gaan wij kijken op welke manieren het mogelijk wel kan. Ik zie complexe zaken als uitdagingen en om ondernemers verder te kunnen helpen, schakel ik veel met de connecties die ik in de loop der jaren heb opgebouwd”.

Ongedierte tijdens graafwerkzaamheden in Suriname

“Uiteraard kan je niet altijd een betere oplossing bieden, maar als dit wel lukt dan geeft mij dat enorm veel energie! Dit hebben wij ook in het verleden voor het bedrijf Driessen Vreeland, een vaste klant van Boval, gedaan. Zij hadden de opdracht gekregen om grond te verplaatsen in Suriname. Het bedrijf had daarom omgebouwde graafmachines naar Suriname gebracht en die op pontons met draaiende buizen geplaatst, zodat zij zich door het moeras konden verplaatsen. Tijdens de werkzaamheden in het moeras kregen zij onder andere te maken met ongedierte in de machines. Dit gaf de nodige uitdagingen, maar Driessen Vreeland kon de opdracht met een gerust hart uitvoeren want zij wisten dat zij goed verzekerd waren. Bij terugkeer in Nederland troffen zij ook nog een grote slang in één van de containers aan”.

Vertrouwen

Samen risico’s op locatie afstemmen

Laatst was ik ook op bezoek bij een klant van ons. Zij hebben een loonbedrijf en verhuren daarnaast panden aan meerdere bedrijven. Eén van zijn panden bleek te zijn verhuurd aan een “agrarische ondernemer”. Omdat dit niet bekend bij ons was, ben ik mee op inspectie gegaan. Uiteindelijk bleek het te gaan om een laboratorium. Uiteraard brengt dit andere risico’s met zich mee en deze kan je alleen maar met elkaar afstemmen als je samen fysiek aanwezig bent op locatie. Zo proberen wij bedrijven zo goed mogelijk te helpen en ondernemers te ontzorgen”.

Zoekt u een verzekering die bij uw bedrijf past?

“Heeft u op dit moment een vraag over uw verzekering of bent u op zoek naar een verzekering die volledig bij uw bedrijf past? Schroom dat niet om contact met ons op te nemen. Ondernemers kunnen ons altijd direct bellen via 023 – 520 10 30 en we komen ook graag langs op locatie. Want fysiek bij elkaar op bezoek, dat geeft vertrouwen. Wij keren ons hand niet om voor complexere risico’s en doen ons best om mogelijkheden aan te reiken zodat u met een vertrouwd gevoel kunt ondernemen.”

Vertrouwen

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen?

Dat kan uiteraard ook. Vul onderstaand formulier in en wij bellen u. Wilt u meer lezen over de mensen die binnen Boval werken? Bekijk het vorige artikel.


Bel mij terug

Nieuwsbrief

Met deze gratis nieuwsbrief voorkomt u dat u de laatste ontwikkelingen misloopt op het gebied van verzekeringen, lease, arbodienstverlening en de actuele wet- en regelgeving in de branche. Onze e-mailnieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

Deel dit artikel via: