Rubriek onze mensen: Introductie Willem van Duivenboden

Verzekeringen

Wij stellen graag Willem van Duivenboden aan u voor. Willem versterkt sinds deze maand ons team van accountmanagers bij Boval. Hij is volledig thuis in de verzekeringen voor ondernemers binnen de sector loon- en grondverzet. Daarom willen wij u graag kennis laten maken met Willem.

Thuis opgegroeid tussen de machines

‘Mijn naam is Willem van Duivenboden. Ik ben alweer ruim 20 jaar actief in de verzekeringsbranche. Ik ben begonnen bij Univé en later bij de verzekeringsafdeling van Cumela waar ik de laatste dertien jaar actief was. Ik heb veel kennis op opgedaan binnen de loon- en grondverzet sector. Dit komt mede doordat ik thuis tussen de machines ben opgegroeid. Daarnaast heb ik veel werkervaring opgedaan bij mijn vorige werkgever. Hierdoor weet ik wat er speelt binnen de branche en kan ik mij goed inleven in de ondernemer’.

Goed bereikbaar en sparringspartner voor ondernemers

Als accountmanager binnen Boval probeer ik zo dicht mogelijk bij de ondernemer te staan en te ontzorgen waar mogelijk. Waarbij het voornaamste doel is om het verzekeringspakket af te stemmen op de risico’s van het bedrijf en de wensen van u als ondernemer. Daarnaast vind ik het belangrijk om goed bereikbaar en een sparringpartner te zijn voor ondernemers op het gebied van risico’s rond de bedrijfsvoering.

Heeft u op dit moment verzekeringsvragen?

Neem gerust contact met mij op. Bel 023 520 1030 of vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen met u contact op.

Lees vorig artikel:
Rubriek onze mensen: Bas Woudenberg

Willem


Bel mij terug

Nieuwsbrief

Met deze gratis nieuwsbrief voorkomt u dat u de laatste ontwikkelingen misloopt op het gebied van verzekeringen, lease, arbodienstverlening en de actuele wet- en regelgeving in de branche. Onze e-mailnieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

 

Deel dit artikel via: