Rubriek onze mensen: Bas Woudenberg

Bent u benieuwd wie er bij Boval werken en welke zaken zij precies oppakken? Lees dan de verhalen van onze medewerkers. 


‘Een klant moet op je kunnen bouwen,
in welke situatie dan ook’

Vandaag stellen wij onze accountmanager Bas Woudenberg aan u voor. Bewoner van de gemeente Heemskerk, waar hij samen met zijn gezin woont. Bas is zeer sportief, lange afstanden lopen of racefietsen doet hij graag! Deze vastberadenheid en dit doorzettingsvermogen zet hij ook in binnen Boval. Bas adviseert en helpt graag onze klanten met diverse verzekeringsvraagstukken.

Vertrouwd gezicht voor zijn klanten

Bas heeft altijd in de verzekeringsbranche gewerkt en is sinds drie jaar werkzaam bij Boval. Hij heeft een grote groep vaste klanten in zijn beheer. Daarnaast bezoekt Bas ook nieuwe klanten, met name in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Binnen Boval werken de accountmanagers per regio, zodat zij goed op de hoogte zijn van zaken die in de omgeving spelen en hierop snel kunnen anticiperen. Naast bezoek en onderhoud van de klantenportefeuille zorgt Bas ook voor marktverkenning. Hij zoekt de beste dekkingen die aansluiten op de situaties van zijn klanten. Bas is voor zijn vaste klanten een vertrouwd gezicht. “Een klant moet op je kunnen bouwen, in welke situatie dan ook”.

Accountmanager

Scherp blijven en goed bereikbaar

Bas kan u goed adviseren en inzicht geven in de risico’s die u als ondernemer loopt. Daarnaast draagt hij graag verzekeringsoplossingen aan, ook waar op voorhand nog niet over is nagedacht. “Scherp blijven en goed bereikbaar voor je klanten zijn, dat vind ik heel belangrijk. Als er nood aan de man is, kan ik gelijk worden ingeschakeld. In dat opzicht sta ik dag en nacht klaar, eigenlijk ben ik altijd wel bereikbaar. Het enige moment dat ik minder bereikbaar ben, is in de nacht, dan slaap ik een aantal uurtjes en soms ben ik nog wel eens met de kids in de bios te vinden” 😉.

Waarom kies ik als ondernemer voor Boval?

De toegevoegde waarde van Boval voor u als ondernemer is met name de advisering die wij op meerdere vlakken bieden. Wij bieden duidelijke risicoanalyses en geven advies over de juiste verzekeringsoplossingen. Daarnaast lopen wij voorop op het gebied van inkomensverzekeringen. Als ondernemer loopt u al tegen genoeg zaken aan en wij nemen daarom graag werk uit handen. Dit past precies bij onze visie ‘de ondernemer laten ondernemen’. “Binnen Boval hebben wij korte lijnen; we maken geen gebruik van een keuzemenu, via onze collega’s van de receptie wordt u gelijk doorverbonden met uw vaste contactpersoon. Bij ons staat persoonlijk contact voorop!”

Specialisme binnen aansprakelijkheid, inkomen en werkmaterieel

”Ik sta voor mijn klanten. Zo doe ik mijn best om verzekeringsoplossingen te zoeken die volledig aansluiten bij de ondernemingen, zodat ieder met een gerust hart kan blijven ondernemen. Uiteraard ook op het gebied van schade zorg ik dat er snel geschakeld wordt en dat de klant weet waar hij aan toe is. Zelf heb ik veel kennis van aansprakelijkheid, inkomen en werkmaterieel. Het is namelijk belangrijk om na te gaan welke dekkingen voor u essentieel zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan ‘Eigen gebrek’ op een werkmaterieelverzekering. Dit is een belangrijke dekking die niet altijd op de voorgrond staat. Dit geldt ook voor de nieuwwaarde regeling, dekking voor huurkosten en 7 jaar eigen gebrek.

Elke klant is een individu met een eigen idee, eigen wensen en behoeften en via de divers verzekeringsoplossingen kunnen wij maatwerk bieden”. Daarnaast kunnen wij verzekeringen bieden via volmacht, provinciaal en beurs. Vanuit onze oorsprong hebben zijn wij branchespecialist hebben wij binnen Boval ook veel verstand van graafschade bij kabels en leidingen. Wij bieden al jaren ondernemers verzekeringen op maat voor werkmaterieel. Boval is namelijk sinds 1964 specialist in de sectoren loon- en grondverzet, GWW en transport. Wij hebben ook veel ervaring met de schades die binnen deze sectoren zich voordoen. Mocht u hierover vragen hebben, schroom niet en neem altijd contact met ons op”.

Loopt u met vragen over uw huidige verzekering?

”Ik help graag ondernemers met verschillende verzekeringsvraagstukken, heeft u zelf een vraag op het gebied van verzekeringen? Neem gerust contact met mij op via 06 51 31 19 71 of bel één van mijn collega’s via 023 520 1030. Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Het loont altijd om uw verzekeringen onder de loep te nemen want wij kunnen op basis van marktverkenning gedegen en onafhankelijk advies geven. Meer over onze verzekeringen vindt u hier. Ik hoop u snel te mogen spreken!”

Accountmanager

Deel dit artikel via: