Waarom een Loonwerkers AOV?

Wanneer u ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt, is het belangrijk dat uw inkomen op peil blijft en het werk doorgaat. Een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering is daarbij cruciaal. Voor ondernemers is er namelijk geen sociale zekerheid die hierin voorziet zoals die wel voor werknemers is. Speciaal voor de loonwerkers heeft Boval de Loonwerkers AOV ontwikkeld.

Een AOV is een individuele verzekering die veel varianten kent. Daarom is een gesprek met een adviseur van belang, zo kan u zich goed laten adviseren alvorens het afsluiten. Mocht u al een AOV hebben lopen, dan is het van belang deze regelmatig opnieuw te laten beoordelen. Uw situatie kan namelijk veranderen waardoor de verzekering niet meer past bij het risico.

Boval heeft de Loonwerkers AOV speciaal ontwikkeld voor de branche. Het is een uniek product:

  • Dat geen inkomenstoets kent bij schade, wanneer u periodiek de inkomensgegevens opstuurt.
  • Met een aantrekkelijke aanvangskorting die al start vanaf 30% korting.
  • Waarbij u zich kunt verzekeren tot een eindleeftijd van 67 jaar
  • Met een mogelijkheid om elk jaar gebruik te maken van het optierecht tot 5 jaar voor het bereiken van de gekozen eindleeftijd. U kunt de verzekerde bedragen dan met maximaal 10% verhogen of verlangen zonder uitgebreide medische waarborgen.
  • Waarbij er geen opslag gehanteerd wordt bij het betalen in termijnen. Bij de Loonwerkers AOV is gratis preventieve en arbeidsdeskunige hulp en ondersteuning bij re-integratie inbegrepen. Daarnaast is er een optie om de AOV aan te vullen met een ongevallendekking.

Onze adviseur gaat graag met u in gesprek over de oplossing die het beste bij u past. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Neem vrijblijvend contact op, we adviseren u graag.

 

Afspraak maken


Lees het vorige artikel: Medewerker arbeidsongeschikt door een roekeloze actie, wat nu?

Deel dit artikel via: