De CAR-verzekering, daar kunt u op bouwen

Sta niet voor verrassingen als aannemer met de CAR-verzekering van Boval. Als aannemer komt u voor genoeg verrassingen te staan. Tijdens de bouw-, montage- en testtermijn dekt de Construction Allrisk verzekering de schade die u lijdt als gevolg van verlies en/of materiële beschadiging van (een deel van) het werk. Daar kunt u als aannemer of opdrachtgever op bouwen!

Met de CAR-verzekering staat u niet voor vervelende verrassingen

Als aannemer weet u maar al te goed wat er mis kan gaan tijdens bouwprojecten. Op sommige van deze situaties heeft u weinig invloed, zoals bij diefstal. Naast diefstal zit u uiteraard ook niet op vandalisme te wachten. U kunt het terrein afzetten met hekwerk, maar vaak is dit niet voldoende om ongewenst publiek te weren. Daarom is het belangrijk dat u in dit soort gevallen kunt bouwen op de CAR-verzekering.

Stormschade bouwprojecten

Naast bovengenoemde schades heeft de afgelopen maanden ook het weer een rol gespeeld bij diverse bouwprojecten. Door de harde wind zijn er veel schades gemeld. Dit aspect komt steeds hoger op de agenda van werkvoorbereiders en projectleiders te staan. De CAR-verzekering van Boval dekt deze materiële schade en beschermt u tegen deze risico’s. Uit ervaring weten wij dat niet iedereen op de hoogte is van de risico’s. Een standaard opstalverzekering of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt het risico van (ver)bouwwerkzaamheden namelijk niet altijd.

CAR-verzekering onmisbaar voor aannemers

Bent u aannemer en/of werkt u in de bouw als opdrachtgever? Dan is een CAR-verzekering onmisbaar voor u. Onze adviseurs geven u graag advies op maat, waarbij zij de risico’s van uw bedrijf in kaart brengen. Vervolgens wordt er gekeken welke verzekering aansluit bij uw bedrijf. Zo kunt u de bouw van uw projecten garanderen aan uw opdrachtgevers.

 


Vraag een gratis en vrijblijvende adviesgesprek aan

Adviesgesprek aanvragen


Lees het vorige artikel: Wat u moet weten over ziekte als gevolg van het coronavirus (COVID-19)

Deel dit artikel via: