Met de verzekeringscheck weet u dat u goed zit

Wanneer u te maken krijgt met een bedrijfsovername of u schaft nieuw werkmaterieel aan, dan moeten uw verzekeringen hierop worden aangepast. Wanneer u situatie verandert, is het dus verstandig om uw verzekeringen te laten controleren. Zo voorkomt u onder- of oververzekeren. Met de verzekeringscheck kunt u uw verzekeringen laten toetsen, krijgt u inzicht in uw situatie en ontvangt gegarandeerd 10% korting op uw premie.

Verzekeringscheck; kosteloos en vrijblijvend

De adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs om ter plekke uw situatie te bekijken en de mogelijke risico’s te bespreken. Aan de hand van uw polismap kijkt de adviseur of uw huidige verzekeringen nog up-to-date zijn en of u niet te veel betaalt. Indien u prima verzekerd bent, hoeft u niets te veranderen. Zo niet, dan ontvangt u een polisaanbod tegen een aantrekkelijke prijs. U beslist uiteraard zelf of u een vervolgafspraak wenst.

Redenen voor de Boval verzekeringscheck

  1. Onze professionele adviseur bekijkt uw verzekeringen. Zij zijn gespecialiseerd in de loon- en grondverzet en GWW-sector. De adviseur kent de haken en ogen van uw sector.
  2. Inzicht in uw verzekeringen. Zo beoordeelt de adviseur samen met u de risico’s die u dagelijks loopt. Vervolgens overlegt de adviseur met u welke risico’s u zelf wenst te dragen en welke u aan een verzekeraar wilt overdragen. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte situaties en verrassingen te staan.
  3. Enkel verzekeringen in uw pakket die bij uw situatie passen. Wanneer er dubbele of juist ontbrekende verzekeringen zijn gevonden, worden ruimere dekkingen verminderd en waar nodig worden voorwaarden uitgebreid.
  4. Een aantrekkelijke prijs voor een gebalanceerde polis. Zo krijgt u gegarandeerd 10% korting op uw premie.
  5. De Boval verzekeringscheck is onafhankelijk, gratis en vrijblijvend.

De verzekeringsspecialist in uw branche

Boval biedt maatwerkverzekeringen die passen bij de risico’s van uw bedrijf, met altijd één aanspreekpunt. Met een grote klantenkring in de loon- en grondverzet, GWW- en transportsector hebben wij veel kennis van uw branche. Onze producten en diensten passen wij dan ook zo veel mogelijk aan op onze doelgroep.

Adviseur Patrick Doets aan het woord

“Wat ik regelmatig bij een verzekeringscheck tegenkom, is dat het personeel niet goed verzekerd is. Er wordt vaak gedacht dat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voldoende is, maar bij een ongeval is dit niet altijd zo. Dit kan voor zowel de werkgever als de werknemer grote financiële gevolgen hebben. Ik adviseer dan ook om geregeld een verzekeringscheck uit te voeren. Dan weet u zeker dat u goed zit.”


Maak een afspraak met onze adviseur

Doe de verzekeringscheck


Lees het vorige artikel: Bedrijfsschadeverzekering 

Deel dit artikel via: