‘Makkelijk schakelen en schades worden netjes opgelost’

Loonbedrijf Ton van Petten van de gelijknamige eigenaar bevindt zich in Noord-Holland in het kleine dorpje Starnmeer. Zijn werk bestaat voornamelijk uit waterschapmanagement, specialistisch werk waar maatwerkverzekeringen bij horen. Sinds hij zijn bedrijf heeft opgericht, zijn de bedrijfsverzekeringen ondergebracht bij Boval.

De werkzaamheden

Van Petten werkte tot 27 jaar geleden in het bedrijf van zijn vader, gericht op de akkerbouw. Daarna is hij zich gaan focussen op de kraanverhuur, maar inmiddels is hij met het oprichten van zijn eigen bedrijf weer werkzaam in de agrarische sector. Met vier man personeel werkt hij voornamelijk aan het waterschapmanagement, maar daarnaast perst hij ook nog balen. “Wij zijn gespecialiseerd in het waterschapmanagement. Het werk varieert van het plaatsen van windwatermolens tot het inrichten van woonwijken zoals Vogelweide in Diemen. Voornamelijk doen wij kleinschalige opdrachten waar we maximaal één week mee bezig zijn,” aldus van Petten.

Onderscheidend in de branche

Het loonbedrijf uit Starnmeer onderscheidt zich door werk te doen wat anderen niet doen. De vraag naar dit specialistische werk komt vooral vanuit natuurorganisaties, gemeentes en boeren. Samen met zijn personeel maakt het loonbedrijf mooi en apart werk. “Dit krijgen wij ook te horen van onze opdrachtgevers,” vertelt van Petten. Hij houdt in zijn werk graag het overzicht, daarom is ook de ambitie er niet om dit bedrijf groter te maken. “Samen met drie à vier man personeel voer ik de opdrachten uit. Mocht ik uitbreiden dan moet ik op kantoor zitten en dat is niets voor mij,” aldus van Petten.

“Wij zijn al verzekerd bij Boval zolang ik mij kan herinneren. Mijn vader was er al verzekerd toen het nog een brancheorganisatie was. Op dit moment is Bas Woudenberg onze accountmanager. Met hem is het makkelijk schakelen; ik pleeg een belletje of stuur hem een Whatsapp en hij regelt het. Ook de schades worden altijd netjes opgelost.”

Passen uw verzekeringen bij uw situatie? Laat een van onze adviseurs dit controleren met onze gratis en vrijblijvende verzekeringscheck. Onze adviseur komt graag bij u langs om u te laten zien hoe u kunt besparen met de juiste verzekeringen en premie.

 


Maak een afspraak met onze adviseur

Doe de verzekeringscheck

Lees het vorige artikel: Uw bedrijfspand verzekeren met de Gebouwenverzekering

 

Deel dit artikel via: