Uw bedrijfspand verzekeren met de Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel voor uw onderneming. Het kan dienen als kantoor, winkelpand, werkplaats of opslagruimte. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u treft, bestaat de kans dat uw pand beschadigd raakt of zelfs geheel verloren gaat. Denkt u hierbij aan een uitslaande brand die het gebouw verwoest. Dit kan enorme financiële schade aanrichten. Het is daarom belangrijk om uw pand goed te verzekeren, zowel bij het zelf gebruiken als het verhuren van het pand.

Dekking Gebouwenverzekering

Of u nu een groot of een klein bedrijfspand heeft, als er schade aan het pand is veroorzaakt door een brand of inbraak, wilt u dit wel graag vergoed krijgen. Met een Gebouwenverzekering of ook wel zakelijke opstalverzekering bent u hiervoor verzekerd.

De verzekering vergoedt schade aan gebouwen inclusief bijgebouwen en terreinafscheidingen ontstaan door bijvoorbeeld brand, ontploffing, blikseminslag en storm, inbraak en aanrijding.

Dekking bij leegstaande bedrijfsgebouwen

Het kan zijn dat uw pand (tijdelijk) leeg komt te staan. Wanneer hiervan sprake is, dient u dit zo snel mogelijk door te geven. Omdat er in deze situatie sprake is van een risicowijziging, moet worden bepaald of de polis ongewijzigd door kan lopen. Leegstaande bedrijfsgebouwen hebben een verhoogd risico om getroffen te worden door brand, lekkage en vandalisme. Het is daarom belangrijk dat uw  pand juist verzekerd is.

Maatwerkverzekeringen

Uw bedrijf en uw bedrijfspand zijn uniek en de situatie sluit wellicht niet aan op een standaard verzekeringsoplossing. Daarom bieden wij u maatwerkverzekeringen. De adviseur kijkt aan de hand van uw wensen welke dekking het beste bij uw situatie past.

Heeft u vragen over de Gebouwenverzekering of wilt u graag dat een adviseur naar uw situatie kijkt? Neem dan contact op met onze adviseur. Wij stellen vrijblijvend een offerte voor u op.


Maak een afspraak met onze adviseur

Afspraak maken

Lees het vorige artikel: Verzeker u met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

 

Deel dit artikel via: