Boval verlengt sponsorcontract G-team BVC Bloemendaal

Het G-team van BVC Bloemendaal kan opnieuw rekenen op steun van Boval Assurantiën voor de komende vijf jaar. Het team laat verstandelijk of lichamelijk beperkte mensen plezier beleven aan de voetbalsport. Boval is dan ook verheugd het G-team te ondersteunen met de G-Arena, tenues en voetbaltassen waardoor de sport toegankelijk blijft voor iedereen. Spelers van het team zijn dolenthousiast met de sponsorverlening. Een enkel riep zelfs dat zij hiermee eventuele transfers uitsluiten.

Doordat Boval financiële steun biedt, wordt het mogelijk gemaakt dat de spelers twee keer per week met veel enthousiasme op het voetbalveld staan, de sport beoefenen met dergelijke materialen en vriendschappen opbouwen.

Het G-team van Bloemendaal is in 2009 opgericht en speelt sinds 2012 wedstrijden in competitieverband. In het team spelen mensen met diverse soorten beperkingen: een verstandelijk beperking, autisme, epilepsie, doofheid, etc.

Boval is sinds 2011 sponsor van BVC Bloemendaal en sinds 2017 sponsor van het G-team. Wat Boval bindt met het G-team is de liefde voor de sport waar iedereen, ongeacht beperking, aan moet kunnen meegenieten. Boval hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Zo ondersteunt Boval naast het sponsoren van het G-team ook Stichting LEF en het KWF.

Lees het vorige artikel: Uitspraak: baggerschuifboot, wel of geen dekking landmaterieelpolis?

Deel dit artikel via: