Boval introduceert de verzekeringscheck

Verzekeringen vergelijken is waarschijnlijk niet uw hobby. Boval kan u dit uit handen nemen met de gratis verzekeringscheck. Een adviseur van Boval komt graag bij u langs. Dit advies is uiteraard gratis, vrijblijvend en onafhankelijk.

De adviseur bekijkt of uw verzekeringen nog passen bij uw situatie. Uw situatie verandert regelmatig, maar uw verzekeringen veranderen niet automatisch mee. Daardoor betaalt u misschien te veel of bent u juist onderverzekerd. Laat daarom door onze adviseurs een gratis verzekeringscheck doen. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Gratis verzekeringscheck; kosteloos en vrijblijvend

De adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs om ter plekke uw situatie te bekijken en de mogelijke risico’s te bespreken. Aan de hand van uw polismap kijkt de adviseur of uw huidige verzekeringen nog up-to-date zijn en of u niet te veel betaalt. Indien u prima verzekerd bent, hoeft u niets te veranderen. Zo niet, dan ontvangt u een polisaanbod tegen een aantrekkelijke prijs. U beslist uiteraard zelf of u een vervolgafspraak wenst.

De verzekeringsspecialist in uw branche

Boval biedt maatwerkverzekeringen die passen bij de risico’s van uw bedrijf, met altijd één aanspreekpunt. Met een grote klantenkring in de loon- en grondverzet, GWW- en transportsector hebben wij veel kennis van uw branche. Onze producten en diensten passen wij dan ook zo veel mogelijk aan op onze doelgroep.

 

Gratis verzekeringscheck aanvragen

 

De ervaringen van:

Lees het vorige artikel: Cybercriminaliteit groot risico voor bedrijven

Deel dit artikel via: