Wat gaan de zorgpremies 2019 doen? Blijf op de hoogte!

Afgelopen Prinsjesdag liet het kabinet weten dat de zorgpremies van 2019 naar verwachting 10 euro per maand gaat stijgen en dat het eigen risico gelijk blijft met 385 euro. De eerste zorgpremie  van verzekeraar DSW valt lager uit dan de voorspellingen.

DSW, de zorgverzekeraar die traditiegetrouw als eerste de premies bekendmaakt, geeft aan dat de premie met 4,50 euro per maand zal stijgen. Daarnaast is, net zoals vorig jaar, het eigenrisico van 375,- bij DSW lager dan het verplicht eigen risico van 385,-. De andere zorgverzekeraars hebben de zorgpremies nog niet bekendgemaakt, naar verwachting zullen de premies de tweede week van november naar buiten worden gebracht.

Binnenkort worden ook de premies van de andere zorgverzekeraars bekendgemaakt. Als eerste op de hoogte zijn van de zorgpremies van 2019? Meld u nu aan en ontvang als eerste de nieuwe premies in uw mailbox. 

Meld u aan voor de update

 

Zorgvergelijker met zorgpremies 2019

Zodra de premies bekend zijn, kunt u de zorgverzekeringen vergelijken via onze zorgvergelijker.  Wij bieden u de keuze uit verschillende zorgverzekeringen van diverse verzekeraars, met de beste dekkingen en aantrekkelijke kortingen. Door te vergelijken weet u zeker dat u een zorgverzekering heeft die het beste bij uw situatie past.

Lees het vorige artikel: Voorkom onderverzekeren

Deel dit artikel via: