Werkmaterieel verzekeren

Motorrijtuigenverzekering

Motorrijtuigenverzekering

De gevolgen van een auto-ongeluk zijn vaak groot. U of anderen kunnen lichamelijk letsel oplopen, voertuigen kunnen ernstig beschadigd zijn of zelfs total loss verklaard worden. Het is daarom wettelijk verplicht om voor iedere auto, motoren, bestelbusjes en brom- of snorfietsen een WA-motorrijtuigenverzekering af te sluiten. Huur- en lease-auto’s worden WA-verzekerd door het verhuurbedrijf of de leasemaatschappij.

Dekking motorrijtuigenverzekering

Met de motorrijtuigenverzekering bent u verzekerd tegen materiële- en letselschade veroorzaakt met uw motorrijtuig aan derden. U kunt daarbij kiezen om schade aan eigen motorrijtuig ook te verzekeren. Er zijn drie verschillende soorten dekkingen:

WAWA
Casco beperkt
WA
Casco Compleet
Schade bij anderen×××
Brand××
Diefstal××
Storm, hagel, noodweer××
Botsing, loslopende dieren××
Schade aan ruiten××
Vandalisme×
Aanrijding×
Schade door eigen schuld×

Aanvullende verzekeringen

Om uw verzekering te optimaliseren kunt u voor diverse aanvullingen kiezen:

  • Accessoireverzekering
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ladingschadeverzekering

Bestelbusjes

Een bestelbusje valt onder de motorrijtuigenverzekering als er maximaal 8 personen in het busje vervoerd kunnen worden en het bestelbusje mag niet zwaarder dan 3500 kilo wegen. Is dit wel het geval? Dan valt de bestelbus onder de vrachtwagenverzekering.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339