Wat is het verschil tussen WA, WA Casco beperkt en WA Casco Compleet?

Wanneer u in het bezit bent van een auto, dan is een WA-verzekering verplicht. Deze verzekering dekt materiële- en letselschade die u toebrengt aan derden. De WA-verzekering kunt u uitbreiden naar WA Casco beperkt of WA Casco Compleet maar wat zijn nou de verschillen?

Bij de WA Casco beperkt bent u verzekerd voor schade als gevolg van brand, storm, hagel, diefstal, ruitbreuk en een botsing met loslopende dieren. Daarnaast bent u ook verzekerd tegen schade aan derden. Deze verzekering wordt het meeste afgesloten bij auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud.

De WA Casco Compleet is de meest uitgebreide autoverzekering en daarom ook de verzekering met de hoogste premie. Voornamelijk worden daarom ook nieuwe auto’s tot 5 jaar hiervoor verzekerd. Met de Casco Compleet bent u naast de dekkingen voor WA en Casco beperkt ook verzekerd voor vandalisme, aanrijding en schade door eigen schuld.

Heeft u vragen over welke autoverzekering u het beste kunt afsluiten? Onze adviseurs helpen u graag. Belt u direct met ons kantoor via 023 – 520 10 30 of klik hier om contact met ons op te nemen.

Deel dit artikel via: