Aansprakelijkheidsverzekering voor hoveniers

Bij het snoeien van een boom valt er per ongeluk een tak op de auto of woning van uw klant. In dit geval bent u als bedrijf aansprakelijk voor de schade. Als hovenier heeft u een risicovol beroep en zitten ongelukken in een klein hoekje. Het is dan ook aan te raden om een aansprakelijkheidsverzekering te overwegen, zodat u de schade niet uit eigen portemonnee hoeft te betalen.

Materiële en letselschade

Als hovenier werkt u vaak met grote en zware producten in andermans omgeving. Dan is schade niet te voorkomen. Misschien kunt u kleine materiële schadeclaims zelf ophoesten maar wanneer er letselschade aan een ander wordt aangebracht dan kunnen de kosten hiervoor flink oplopen. Het is verstandig om te overwegen uw bedrijf te verzekeren tegen dit soort risico’s. Met een aansprakelijkheidsverzekering worden deze financiële risico’s flink teruggedrongen.

Meer informatie over een aansprakelijkheidsverzekering?

Onze adviseurs staan u graag te woord. Omdat elk hoveniersbedrijf anders is, biedt Boval maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren.

Benieuwd wat Boval voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs, of neem alvast een kijkje op deze pagina.

 

Deel dit artikel via: