De verzekering van Henk Meijer

De verzekering van Henk Meijer

Henk is 48 jaar, getrouwd met Mirjam en samen hebben zij drie kinderen. Al elf jaar is hij directeur van een klein grondverzetbedrijf met tien man in dienst. In het weekend gaat hij graag op pad om een mooie plek te vinden waar hij kan vissen.

‘Ik verhuur voornamelijk grondverzetmachines inclusief machinist. De laatste zes jaar loopt mijn bedrijf erg goed, vaak zijn alle machines verhuurd. Daarom heb ik ervoor gekozen om de machines uitgebreid te verzekeren. Hiermee wil ik voorkomen dat ik voor onverwachte hoge kosten kom te staan als er een machine defect is. Boval heeft een gebruiksvriendelijke manier om schade te melden. Zo kan ik via de website een schadeformulier invullen en foto’s bijvoegen. Uiteraard kan ik ook altijd bellen met mijn vaste contactpersoon. Op deze manier kost het ons niet veel tijd om een schade te melden. De gemelde schade wordt vanuit Boval snel afgehandeld.

Zorg- en inkomensverzekeringen

Ik vind het belangrijk om een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering te hebben. De Loonwerkers AOV van Boval past uitstekend bij mijn wensen. Zo heb ik financiële zekerheid, zodat ik bij arbeidsongeschiktheid aan mijn financiële verplichtingen kan voldoen. Samen met een adviseur van Boval ben ik rond de tafel gaan zitten en heb ik mijn wensen besproken. Uiteindelijk zijn we tot een passende verzekering met een gunstige premie gekomen.

Lease van werkmaterieel

Het aanschaffen van werkmaterieel is in deze branche erg duur. Daarom hebben wij ervoor gekozen om 20% van onze machines financieel te leasen. Hierdoor wordt de betaling van de aanschafprijs over een aantal jaar verspreidt. Wij hebben gekozen voor financiële lease omdat de machines op de balans komen te staan, waardoor wij in aanmerking komen voor investeringsaftrek. In ons leasecontract staat dat wij na de afloop van de leaseperiode de mogelijkheid hebben om de machine te kopen.

Bij Boval heb ik een totaalpakket aan verzekeringen kunnen afsluiten en ik lease daarbij ook een gedeelte van mijn werkmaterieel. Ik vind het fijn dat ik deze zaken bij één bedrijf heb ondergebracht en dat ik daardoor ook maar één contactpersoon heb.’

Gratis verzekeringscheck aanvragen

 

De ervaringen van:

Deel dit artikel via: