De VerzekeringsInzicht app: uw verzekeringszaken nog gemakkelijker geregeld!

Er is nu ook een mobiele app beschikbaar voor het online platform VerzekeringsInzicht! Via de app kunt u gemakkelijk verzuimmeldingen toevoegen of wijzigen en werknemers beheren.

Er is nu ook een mobiele app beschikbaar voor het online platform. Via de app kunt u gemakkelijk en snel uw verzekeringszaken regelen.

Waarom zou u gebruikmaken van de VI app?

  • Direct ziekmeldingen beheren: als een werknemer ziek wordt of juist weer beter is, kunt u dit direct invoeren.
  • Overzichtelijke verzuimmeldingen: met één druk op de knop ziet u alle verzuimmeldingen in een duidelijk overzicht.
  • Gemakkelijk werknemersbeheer: u heeft alle details van uw werknemers op een rijtje en kunt deze eenvoudig in de app wijzigen. Nieuwe werknemers kunt u direct toevoegen.
  • Inzicht in dienstverleners: u kunt alle dienstverleners inzien en beheren.
  • Altijd en overal toegang tot polissen: u kunt te allen tijde zien welke polissen u heeft lopen.
  • Direct contact met uw adviseur: via de app kunt u direct contact opnemen met uw adviseur voor persoonlijk advies en ondersteuning.

De app kunt u downloaden in de Play Store of App Store. Wilt u meer informatie over de app? We hebben een kennisbank ontwikkeld met allerlei informatie in tekst en video’s! Ga naar uw account in VerzekeringsInzicht en klik rechtsbovenin op het vraagteken.

Komt u er niet uit?
Neem contact op met onze VI Helpdesk via 023 – 520 15 00 of stuur een mail naar helpdesk@verzekeringsinzicht.nl. Met de VerzekeringsInzicht app wordt het beheren van uw verzekeringen eenvoudiger, sneller en toegankelijker. Download de app vandaag nog en ervaar het gemak zelf.

Deel dit artikel via: