Bescherm uw werknemers met de collectieve ongevallenverzekering

Elk jaar worden er ongeveer 200.000 werknemers slachtoffer van een ongeval op de werkvloer, dat is gebleken uit onderzoek van de Algemene Rekenkamer. Een medewerker stoot zich tegen de graafarm van een machine of veroorzaakt een aanrijding tijdens werktijd, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een collectieve ongevallenverzekering verzekert u uw werknemers tegen de gevolgen van een ongeval.

Collectieve ongevallenverzekering
De gevolgen van bedrijfsongevallen variëren van lichamelijk letsel tot emotionele stress en praktische zorgen over werk en gezin. De collectieve ongevallenverzekering van Boval biedt waardevolle bescherming en geeft werknemers de geruststelling dat ze in geval van een bedrijfsongeval op verschillende manieren worden ondersteund.

Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij u verzekeringen op maat. Vanuit onze expertise en ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat Boval voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Bel 023 – 520 10 30 of stuur gerust een e-mail naar info@boval.nl. Wij denken graag met u mee!

Deel dit artikel via: