Efficiënt wagenparkbeheer: Bespaar kosten en verhoog de veiligheid

Wilt u nog meer besparen op uw wagenpark, met name op het gebied van schade, verzekeringspremies, brandstof en reparatie- en slijtagekosten? Dit is mogelijk door het monitoren van rijgedrag. De adviseurs van Boval staan klaar om u hierbij te ondersteunen.

Monitoren van het rijgedrag

Op het moment dat uw voertuigen het terrein verlaten, verliest u het zicht op het rijgedrag van uw werknemers. Vanaf dat moment is het gedrag (nagenoeg) onbekend. Real-time data rechtstreeks uit het voertuig biedt hiervoor een oplossing. Door deze data te monitoren, krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw werknemers en kunt u hen in staat stellen dit gedrag te beïnvloeden, eventueel in samenwerking met een coach.

Uw werknemers zullen uiteindelijk bewuster, veiliger en zuiniger gaan rijden.

Voordelen van monitoren van rijgedrag

  • Brandstofbesparing
  • Verlaagde CO2-uitstoot
  • Minder reparatiekosten/slijtage (denk aan banden/remschijven)
  • Minder schades/lagere verzekeringspremies
  • Voorkoming van imagoschade

Praktijktrainingen

Naast monitoring en coaching op het gebied van rijgedrag, zijn er diverse praktijktrainingen op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan een training: Verhoogde rijvaardigheid, Defensief rijden, Basis slipcursus of Rijstijl analyse.

Wilt u meer informatie over onze wagenparkverzekeringen, mogelijke besparingen en praktijktrainingen?

Wijnand Kruit - Boval

Onze adviseurs helpen u graag. Wij bieden vrijblijvend en persoonlijk advies op maat. Bel gerust 023 – 520 10 30 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wijnand Kruit
Accountmanager Schade- en Inkomensverzekeringen

 

Deel dit artikel via: