Collega Michael Leegwater vindt het fijn om met ondernemers te werken

MKB-Nederland vindt dat er aandacht mag worden gegeven aan ondernemers en dat doen zij al jarenlang door elke derde vrijdag in november uit te roepen tot de ‘Dag van de Ondernemer’. Op deze manier worden ondernemers in het zonnetje gezet, met als achterliggende gedachte een bedankje voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Bij Boval zijn we iedere dag bezig om ondernemers te ondersteunen op het gebied van verzekeringen, zodat zij zich vooral kunnen focussen op hun onderneming. Vandaag spreken we collega schadebehandelaar Michael Leegwater over wat ‘de ondernemer laten ondernemen’ voor hem in de praktijk betekent.

Jaren ervaring

Michael heeft al heel wat jaren ervaring in het behandelen van schades. Hij werkt namelijk al 19 jaar bij Boval en heeft heel veel contact met klanten. Als zij vragen hebben met betrekking tot de schade, trekken ze bij Michael aan de bel. Door zijn jarenlange ervaring en opgedane kennis, kan hij de ondernemer goed te woord staan. “In de meeste gevallen is dat verzekeringstechnisch, maar soms vragen ondernemers mij ook om advies. Dit gaat bijvoorbeeld om wat zij het beste kunnen doen om schades te voorkomen.”

Schadeafhandeling

Onze afdeling schadeafhandeling ondersteunt ondernemers bij het indienen van schadeclaims en kijkt mee naar de hiervoor van belang zijnde verzekeringen. Elke verzekering en het risico dat daarbij wordt afgedekt is anders. Het is dus belangrijk om vooraf stapsgewijs de mogelijkheden te doorlopen om zo de wensen en behoeften van de ondernemer door te spreken. Verzekeren kan volgens Michael een lastig onderwerp zijn om te bespreken. “Boval zet zich in om met de ondernemer de gevolgen van bepaalde risico’s af te dekken, maar je weet van tevoren natuurlijk niet wat er gaat gebeuren. Daarom moet er een afweging worden gemaakt van wat je wel of niet wilt verzekeren, rekening houdend met deze risico’s.” Hij stelt dat de ondernemers zich met verzekeringen goed kunnen beschermen en daar bij moeilijke omstandigheden, dan gelukkig ook vaak op terug kunnen vallen. Omdat het echter lastig is om vooraf bepaalde risico’s in te schatten, voorziet Michael ondernemers dan ook graag van advies.

Omgaan met ondernemers

Boval helpt ondernemers op gebied van verzekeringen, zodat zij zich kunnen focussen op het zakelijk succes van hun onderneming. “Wij nemen daarbij graag de zorgen omtrent verzekeringen over van de ondernemer, omdat wij hierin gespecialiseerd zijn. Zo kunnen we de ondernemer laten ondernemen.” Michael werkt graag samen met ondernemers. Het is een fijne doelgroep die met een zakelijke insteek kijken naar de toekomst en welke route het beste genomen kan worden bij problemen die kunnen ontstaan.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan via 023 – 520 10 30 of vul ons contactformulier in.

Deel dit artikel via: