Klant in actie: Van Huizen Groenvoorzieningen

Deze keer mochten we mee met Ard-Jan van Huizen van Van Huizen Groenvoorzieningen. Hij nam ons mee naar vijf locaties waar Van Huizen Groenvoorzieningen diverse werkzaamheden uitvoert. Van de renovatie van natuurgras sportvelden tot het groenonderhoud en de aanleg van drainage bij een gemeenschappelijke tuin.

Drie generaties Van Huizen 

Ard-Jan is de derde generatie in het bedrijf. Ruim 60 jaar geleden is zijn opa Van Huizen Groenvoorzieningen begonnen. Daarna heeft zijn vader het uitgebouwd tot wat het nu is. Uiteindelijk zal Ard-Jan het bedrijf overnemen.

Groenvoorziening in de breedste zin van het woord

De corebusiness van het bedrijf is de aanleg, onderhoud en renovatie van openbaar groen in de breedste zin van het woord. Dit doen ze samen met ca. 30 vaste medewerkers waarbij ze in het groeiseizoen zelfs met 70 man zijn. Hun opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk gemeenten in de regio Rotterdam-Rijnmond, Drechtsteden en Zuid-Hollandse Eilanden.

Het groeiseizoen is in volle gang waardoor ze op dit moment druk bezig zijn met:
• De renovatie van natuurgras sportvelden;
• Groot onderhoud van sportparken;
• Maaiwerkzaamheden, gazon en ruw gras;
• Knippen van hagen;
• Schoffelen van plantvakken;
• Renovatie van gazons in de openbare ruimtes;
• Bewateren van nieuw aangeplante bomen en planvakken;
• Onkruidbestrijding op verharding.

Om deze werkzaamheden uit te voeren hebben ze een divers machinepark, dat ze in zijn geheel hebben verzekerd via Boval.

KIA Van Huizen

Boval is kenner in de sector Hoveniers

“Onze vaste adviseur Lars Flaton heeft veel kennis van zaken. Lars is altijd bereikbaar waardoor we snel zaken kunnen afhandelen. Boval is echt kenner in de sector Hoveniers. Ze kennen de machines waarmee we werken, waardoor wij erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is. De fijne samenwerking zorgt ervoor dat wij ons bezig kunnen houden met waar wij goed in zijn”, vertelt Ard-Jan.

“Bij Boval is de missie ‘de ondernemer laten ondernemen’. Ik kijk altijd goed mee met Ard-Jan hoe het bedrijf ervoor staat en met welke machines ze werken. Vervolgens stemmen we de verzekeringen daarop af zodat zij zich volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn. Wij regelen alle verzekeringszaken daar omheen. Mocht er dan toch schade zijn dan kan Ard-Jan erop vertrouwen dat wij de zaken zo snel mogelijk afhandelen”, vertelt adviseur Lars Flaton, Accountmanager Schade- en Inkomensverzekeringen bij Boval.

Bent u ook trots op een project?

We komen ook graag bij u langs voor een Klant in actie video. Neem contact op met uw adviseur of mail naar marketing@boval.nl en wie weet leggen we dan één van uw projecten vast!

 

Deel dit artikel via: