Klant in Actie: De Waard werkt aan de uitbreiding van industrieterrein de Hemmen in Sneek

Voor deze Klant in actie zijn we langs geweest bij onze trouwe klant de Waard. De Waard is actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport & overslag. Op dit moment zijn ze druk bezig met de uitbreiding van het industrieterrein de Hemmen in Sneek, waar wij een kijkje mochten nemen.

Deel III van industrieterrein de Hemmen

We mochten mee met Marcel Meppelink, uitvoerder bij de Waard, die ons een rondleiding gaf over het terrein. Om deel III van het industrieterrein gereed te maken zijn ze op dit moment bezig met het ophogen van de terreinen, het aanbrengen van de voorbelasting van de infrastructuur, het graven van de afwatering en het leggen van duikers en leidingen voor het verloop van het water.

Industrieterrein de Hemmen is uitermate geschikt voor bouw- en aannemingsbedrijven, (groot-)handelsondernemingen en transportbedrijven. Het bedrijvenpark heeft een ruime en toegankelijke infrastructuur. Met de open bebouwing en de groensingels en waterpartijen die nog worden aangelegd, krijgt het terrein een representa­tief en duurzaam karakter.

Al jaren een trouwe klant

De Waard is al klant van Boval Assurantiën sinds de oprichting van de Waard Grondverzet in 1999. In die jaren is er een mooie band opgebouwd van wederzijds vertrouwen en ondersteuning. Een goede reden om de Waard in het zonnetje te zetten middels deze Klant in Actie video!

Bent u ook trots op een project?

We komen ook graag bij u langs voor een Klant in actie video. Neem contact op met uw adviseur of mail naar marketing@boval.nl en wie weet leggen we dan één van uw projecten vast!

Deel dit artikel via: