Gratis telefonisch spreekuur voor juridisch advies

Wij vinden het belangrijk dat ondernemers juridisch advies kunnen inwinnen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit heel waardevol is voor uw bedrijf. In sommige situaties stellen ondernemers dit uit wegens drukte of economische situatie, maar juist dan kan het van belang zijn.

Maakt u nog geen gebruik van de juristen van Boval, maar heeft u wel een juridische vraag?

De juristen van Boval hebben elke dinsdag van 11:00 tot 12:00 uur een gratis telefonisch spreekuur voor ondernemers. U krijgt altijd direct een jurist aan de telefoon die u van juridisch advies kan voorzien. Bent u niet in de gelegenheid tijdens het telefonisch spreekuur te bellen? U kunt ons ook per e-mail bereiken via juristen@boval.nl. Wij proberen u dezelfde dag nog een reactie te geven.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan onze juristen zou willen voorleggen?

Neem dan op dinsdag tussen 11:00 en 12:00 uur contact met ons op via 085 – 773 26 62 of stuur uw vraag en uw contactgegevens per e-mail naar juristen@boval.nl.

Deel dit artikel via: